Over ons

Nexum en Lindsey

Nexum betekent (persoonlijke) band in het Latijn. Dit is wat Lindsey met elke klant wil beogen, die persoonlijke band, dat persoonlijk advies. Steeds meer wordt boekhouding digitaal gehouden, maar dit wil niet zeggen dat het contact onpersoonlijk moet worden. Integendeel. Lindsey haar visie over een goede boekhouder is nog steeds iemand die dichtbij staat, de verbinding maakt met haar klanten, hoe digitaal de wereld ook draait.

Lindsey zorgt er als boekhouder-fiscalist voor dat je niet verdwaalt in de doolhof van cijfers, papieren en fiscale aangiftes. Ze heeft een hart voor ondernemers en een rugzak vol kennis en ervaringen die ze graag voor jou inzet.

Ze begeleidde jaren startende ondernemers en werkte jaren op diverse projecten, alvorens ze haar eigen boekhoudkantoor opstartte.

Lindsey volgt je dossier op van A tot Z en legt je graag alles uit op een verstaanbare manier. Dat voel je.

Boekhouding, accountant nexum accounting

Heb jij een bedrijf en ben je op zoek naar een boekhouder, klankbord of fiscaal advies? Zoek dan niet verder en neem contact op voor meer informatie. Dan leggen we een afspraak vast om jouw mogelijkheden verder te bekijken. 

Nexum accounting

Tongerlodorp 34, 2260 Westerlo

Contacteer ons