Digitaliseren

Waar Nexum ook zeer trots op is, is dat we zo veel mogelijk proberen te digitaliseren. Dit doen we door online programma’s te gebruiken in plaats van papieren kopieën. De programma’s waar wij vooral mee werken zijn Exact Online en Clearfacts. Exact online is een zeer efficiënt en kwalitatief boekhoudprogramma met goede integratiemogelijkheden. Clearfacts is een programma dat ervoor zorgt dat op een gemakkelijk en snelle manier documenten kunnen gedeeld worden tussen ons en de klant. Wij willen proberen om deze programma’s bij onze klanten te introduceren om zo de software die elke partij gebruikt op elkaar af te stemmen. Dit zou dubbele boekingen, dubbel werk, … vermijden.

Nexum zakelijk

Over Nexum

Lindsey is een zeer ambitieus persoon. De financiële sector zit bij haar in het bloed. Na haar studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KULeuven, volgde ze een postgraduaat fiscaliteit in avondschool en behaalde daarna haar certificaat van Fiscaal Accountant. Ze begon haar carrière in 2010 in de banksector en nadien volgde de overstap naar I.B.A. Integraal bedrijfsadvies te Westerlo waar ze 6 jaar als accountant werkzaam was. In 2022 startte ze haar eigen kantoor in Tongerlo.  Ze is gespecialiseerd in begeleiding van starters en het is haar missie om de afstand tussen accountant en klant te verkleinen en meer te doen dan enkel opvolging van boekhouding en fiscaliteit. Als ondernemerscoach wil ze klanten bijstaan om hun zelfvertrouwen als ondernemer te zien toenemen, slimme beslissingen te maken en hun bedrijf gezond te laten groeien. Haar sterke punten zijn haar gedrevenheid, leergierigheid en de “helikopterview” die ze heeft over haar dossiers. Ze houdt van de variatie in haar job.

Nexum Accounting

Heb jij een bedrijf en ben je op zoek naar een boekhouder, klankbord of fiscaal advies? Zoek dan niet verder en neem contact op voor meer informatie. Dan leggen we een afspraak vast om jouw mogelijkheden verder te bekijken. 

Nexum accounting

Tongerlodorp 34, 2260 Westerlo

Contacteer ons