Klankbord & coaching

Soms kan het als bedrijf nuttig zijn om een klankbord te hebben. Een klankbord is een persoon of groep die met aandacht luistert, de informatie analyseert en op basis van de analyse reageert. Een klankbord is vaak nodig om groei in een bedrijf te stimuleren. Vaak is het als bedrijf moeilijk om te bepalen wat er mogelijk misloopt of wat moet veranderen. Een derde onafhankelijke partij kan dit veel gemakkelijker bepalen. Nexum kan perfect als klankbord dienen voor zijn klanten. Op basis van wat de klant ons dan vertelt, bieden wij advies op maat aan om het bedrijf verder te helpen. Wij vertellen je namelijk wat je moet horen, niet wat je wil horen. 

Nexum Coaching

Nexum biedt ook coaching aan. Op basis van de informatie die we verzamelen tijdens de samenwerking met de klant, kunnen we een op maat gemaakt coaching plan opstellen. Coaching heeft vele voordelen: het biedt andere perspectieven, vergoot kennis, … Onze coaching plannen bieden boekhoudkundig advies, administratief advies, fiscaal advies en veel meer. Eens het bedrijf de adviezen uit het coaching implementeert, zullen er aanzienlijke veranderingen gebeuren in het bedrijf. Het hoofddoel van onze coaching plannen is om het bedrijf te doen groeien. 

Nexum zakelijk

Over Nexum

Lindsey is een zeer ambitieus persoon. De financiële sector zit bij haar in het bloed. Na haar studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KULeuven, volgde ze een postgraduaat fiscaliteit in avondschool en behaalde daarna haar certificaat van Fiscaal Accountant. Ze begon haar carrière in 2010 in de banksector en nadien volgde de overstap naar I.B.A. Integraal bedrijfsadvies te Westerlo waar ze 6 jaar als accountant werkzaam was. In 2022 startte ze haar eigen kantoor in Tongerlo.  Ze is gespecialiseerd in begeleiding van starters en het is haar missie om de afstand tussen accountant en klant te verkleinen en meer te doen dan enkel opvolging van boekhouding en fiscaliteit. Als ondernemerscoach wil ze klanten bijstaan om hun zelfvertrouwen als ondernemer te zien toenemen, slimme beslissingen te maken en hun bedrijf gezond te laten groeien. Haar sterke punten zijn haar gedrevenheid, leergierigheid en de “helikopterview” die ze heeft over haar dossiers. Ze houdt van de variatie in haar job.

Nexum Accounting

Heb jij een bedrijf en ben je op zoek naar een boekhouder, klankbord of fiscaal advies? Zoek dan niet verder en neem contact op voor meer informatie. Dan leggen we een afspraak vast om jouw mogelijkheden verder te bekijken. 

Nexum accounting

Tongerlodorp 34, 2260 Westerlo

Contacteer ons