Fiscaal & juridisch

Fiscaal verwijst naar alles dat met de belastingen te maken heeft. Hier is een hele wetgeving rond en deze is zeer complex. Dit is echter een wereld waar wij bij Nexum, ons in thuis voelen. We bieden advies op maat aan over directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht, … Je kan ook bij ons terecht voor fiscale plannen op maat. Een fiscaal plan maken is niet niets en er moeten met veel verschillende zaken rekening gehouden worden. Daarom is het in het beste belang van het bedrijf om fiscale plannen te laten opmaken door een expert zoals Nexum. Naast advies en fiscale plannen opstellen, begeleiden we bedrijven ook verder op vlak van fiscaliteit. Zo zijn we zeker dat er niets vergeten wordt en dat het bedrijf fiscaal volledig in orde is.

Nexum Juridisch

Nexum biedt ook juridisch advies. Dit komt omdat langs de ene kant bij fiscaliteit wel wat rechtskennis komt kijken. Om fiscaal advies te geven moet je op de hoogte zijn van fiscaal recht, ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, … Je moet daarom ook als bedrijf de wetgevingen hierrond grondig opvolgen om steeds op de hoogte te zijn van mogelijk aanpassingen. Doordat er een juridisch aspect komt kijken bij fiscaliteit, bieden wij bij Nexum ook juridisch advies aan onze klanten. Dit advies wordt altijd uitgewerkt en besproken met een erkend advocaat om te garanderen dat het overeenkomt met de Belgische wetgeving. 

Nexum zakelijk
Ster

Jarenlange ervaring

Onze oprichtster Lindsey heeft al ettelijke jaren ervaring opgedaan voor ze met Nexum begon. Door deze ervaring slagen we er telkens in om onze klanten op de beste manier verder te helpen op vlak van boekhouding, fiscaliteit, accountancy en coaching. Daarnaast bouwen we nog verder op onze kennis door zelf te blijven leren. Lindsey vindt het namelijk zeer belangrijk om haar kennis up to date te houden. Dit doet ze door regelmatig extra cursussen te volgen, panelen van andere experts te volgen en deel te nemen aan workshops.

Ster

De klant staat centraal

Wat ook aansluit bij onze persoonlijke aanpak is dat de klant centraal staat bij ons. Wij stemmen ons af op de noden en doelen van de klant. Wat zij willen, is onze hoofdopdracht. Om de klant centraal te zetten, is een persoonlijke aanpak nodig en door een persoonlijke aanpak te gebruiken, staat de klant centraal. Deze twee punten sluiten dus zeer hard bij elkaar aan en zijn zeer belangrijk voor ons. 

Ster

Persoonlijke aanpak

Bij Nexum Accounting vinden we een persoonlijke aanpak cruciaal. Elke klant is anders dus voor elke klant is een gepersonaliseerde aanpak van noodzaak. Door frequent samen te zitten met onze klanten, kunnen we zo afstemmen wat hun noden en doelen zijn. Op basis van deze noden en doelen bouwen we een gepersonaliseerd plan op en dan kunnen we aan de slag gaan.

Ster

Digitalisering

Bij Nexum staan kwaliteit en efficiëntie centraal. Daarom werken wij met een online boekhoudpakket, Exact Online. Dit programma heeft zeer veel integratiemogelijkheden, wat alles zeer efficiënt en kwalitatief maakt. Naast Exact Online werken we ook met Clearfacts. Dit programma zorgt ervoor dat er op een gemakkelijke en snelle manier tussen de klant en ons kan documenten gedeeld kan worden. Dit is noodzakelijk voor al het administratie werk. Door deze programma’s te gebruiken, zijn de gegevens van onze klanten ook altijd veilig en raadpleegbaar. Digitalisering is iets dat ons uniek maakt en waar we zeer trots op zijn.

Over Nexum

Lindsey is een zeer ambitieus persoon. De financiële sector zit bij haar in het bloed. Na haar studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KULeuven, volgde ze een postgraduaat fiscaliteit in avondschool en behaalde daarna haar certificaat van Fiscaal Accountant. Ze begon haar carrière in 2010 in de banksector en nadien volgde de overstap naar I.B.A. Integraal bedrijfsadvies te Westerlo waar ze 6 jaar als accountant werkzaam was. In 2022 startte ze haar eigen kantoor in Tongerlo.  Ze is gespecialiseerd in begeleiding van starters en het is haar missie om de afstand tussen accountant en klant te verkleinen en meer te doen dan enkel opvolging van boekhouding en fiscaliteit. Als ondernemerscoach wil ze klanten bijstaan om hun zelfvertrouwen als ondernemer te zien toenemen, slimme beslissingen te maken en hun bedrijf gezond te laten groeien. Haar sterke punten zijn haar gedrevenheid, leergierigheid en de “helikopterview” die ze heeft over haar dossiers. Ze houdt van de variatie in haar job.

Nexum Accounting

Heb jij een bedrijf en ben je op zoek naar een boekhouder, klankbord of fiscaal advies? Zoek dan niet verder en neem contact op voor meer informatie. Dan leggen we een afspraak vast om jouw mogelijkheden verder te bekijken. 

Nexum accounting

Tongerlodorp 34, 2260 Westerlo

Contacteer ons