Onze diensten

Boekhouding is digitaal werken

Boekhouding/accountancy is voor elk bedrijf een zeer belangrijke aspect. Een goede en correcte boekhouding is cruciaal om je bedrijf te sturen. De boekhouding bevat namelijk een verzameling van alle financiële informatie rond je bedrijf en deze heb je nodig om beslissingen te maken omtrent het bedrijf. Deze beslissingen bepalen de toekomst van je bedrijf. Daarom is een goede boekhouding van groot belang.

De verwerking van je boekhouding verloopt digitaal en, efficiënt. Zo hou jij meer tijd over voor je core business en maken wij ruimte voor adviesverlening.

Nexum boekhouding

Fiscaal Advies

Fiscaliteit is een belangrijke beleidsinstrumenten binnen een bedrijf. Nexum Accounting heeft een grondige kennis van de Belgische fiscaliteit. Zo kunnen wij een gepersonaliseerd fiscaal plan opstellen en fiscaal advies op maat aanbieden. Hoe dit er precies uitziet, hangt af van het type bedrijf dat je hebt en de noden van je bedrijf. 

Nexum Juridisch

Startersservice & Coaching

Er komt veel op je af als je een onderneming opstart en er zijn duizend-en-één dingen om aan te denken. Ik begeleid je stap voor stap bij de opstartformaliteiten en organisatie van jouw boekhouding.

Als bedrijf is het zeer moeilijk om zelf te bepalen wat je goed en slecht doet, wat beter kan, … Daarom is het belangrijk om als onderneming af en toe een klankbord te zoeken. Dankzij onze ervaring kunnen we een luisterend oor, kritische analyse en deskundig advies geven om je bedrijf te helpen groeien en floreren. 

Nexum Coaching